Get Adobe Flash player

Kirsten

Hoi,

Aan mij de eer om vrouwelijke '80-s sterren van de hemel te zingen in 80sAlive.

Ik ben Kirsten Müller, geboren in 1977. Ik ontdekte een oude radio op zolder en zocht de ether af naar 'Papa Chico'.  Dat was in 1985, (volgens Wikipedia.) De radio is daarna zo min mogelijk uitgegaan. De muziek waar ik van hou is daardoor breed. Als ik favorieten zou moeten noemen….. Prince, de ‘vroegere’ Madonna, Lenny Kravitz, Carole King, Pearl Jam, John Mayer, Mumford and Sons, Kings of Leon, Het Goede Doel, Bløf, Frank Boeijen, Bram Vermeulen, KT Tunstall,  The Scene, zelfs K3 ( sinds ik kinderen heb).  Vanaf mijn jeugd ben ik al verslingerd aan de liedjes van Sesamstraat…. ('Verloor m’n Koekie in de Disco' leerde me al dat backing vocals essentieel zijn in de popmuziek.)

Ik dacht altijd dat iedereen kon zingen, omdat het voor mij zo vanzelfsprekend was. Ik zat op dwarsfluitles en ik kwam in de schoolband.

Daarna kwam ik in contact met jongens die samen een band hadden : 'The Incredible Leg'. Of ik mee wilde zingen. Dwarsfluitles werd zangles. Veel opgetreden, veel lol gehad.

Waar ik ook ging wonen, ik zocht altijd de mogelijkheid om ook te zingen buiten de badkamer. Zo kwam ik bij Music – All in Enschede, en bij In Petto (Tuitjenhorn en omgeving), waar ook gedanst moest worden.  Maar eens per twee weken optreden eist z’n tol als je net moeder bent.  Dus gunde ik mezelf rust.  Nadat onze tweede dochter was geboren en de nachten wat langer werden ging het toch weer kriebelen. Even Marktplaats checken…. En ziedaar: een oproep van ene Wim uit Alkmaar. Auditie voor een jaren ’80 band.  De rest is geschiedenis :-D.

Het leukste vind ik om samen met de mannen de lol van de muziek te beleven en over te dragen aan het publiek. Optreden is elke keer weer een feestje!Foto's

Volgende optreden

Cafe 's Lands Welvaren
Westeinde 2
Schermerhorn
Datum: Zo 21 April
Aanvang: 18.30 uur
Toegang: gratis