Get Adobe Flash player

Jos

Ik ben Jos Verkaik, van bouwjaar 1969.

Na voornamelijk onder de douche ongevraagd mijn buren op gezang getrakteerd te hebben, heb ik in 1995 de sprong naar het podium gewaagd bij de Unilever bedrijfsband Groove United (eerst bekend onder de naam Blue Band).

Inmiddels in Groove United al lang geen bedrijfsband meer, en ook in die band ben ik nog actief als lead zanger met optredens in heel Nederland en soms daarbuiten.

Na korte tijd gezongen te hebben bij de Amsterdamse coverband ABSolutely FEBulous, ben ik in januari 2014 bij de fantastische band 80’s Alive terecht gekomen. De geweldige ‘golden eighties’ nummers die we met deze band spelen, waren hits in mijn tienerjaren. Eén al al swingend jeugdsentiment dus!

 

Ik heb niet echt één favoriete band of artiest. Joe Cocker, Tina Turner, Prince, Queen, Stevie Wonder, Michael Jackson, Robbie Williams, U2, CCR, Ryan Adams…..: ik kan er niet uit kiezen. Op het podium staan met een band is één van de dingen die ik het liefste doe. Verder besteed ik mijn vrije tijd aan tennis, theater- en restaurantbezoek en bij mooi weer af en toe een stukje varen of ‘open’ rijden in de cabrio.                                 Foto's

Volgende optreden

Cafe 's Lands Welvaren
Westeinde 2
Schermerhorn
Datum: Zo 21 April
Aanvang: 18.30 uur
Toegang: gratis