Get Adobe Flash player

Wim

Hallo,

Ik ben Wim en ben zowel de slag- als de sologitarist van 80’s Alive

                      

Al meer dan 25 jaar speel ik gitaar en al ruim 20 jaar in diverse bands. Met de semi-professionele coverband Skyline heb ik alle hoeken van het land gezien. In de jaren 90 trad ik zo’n 2 tot 3 keer per week op, een fantastische tijd.

Op mijn huidige leeftijd moet ik het natuurlijk wat rustiger aan doen . Ik speel in een akoestisch trio genaamd de Woodpeckers en in een allround duo genaamd Nightlife. Muziek speelt al mijn hele leven een belangrijke rol, tot 2011 was ik mede-eigenaar van een groot artiestenburo, nu richt ik mij pijlers op een andere grote hobby; sport. De afgelopen 2 jaar ben ik bezig met de realisatie van en aantal grote sportprojecten in de kop van Noord-Holland. Behalve muziek maken ben ik regelmatig te vinden op mijn mountainbike en hangend aan een rotswand.

                     

De jaren 80 geven mij nog altijd een heerlijk gevoel, goede films, boeken en niet te vergeten prachtige muziek!!

Met 80’s Alive hebben we een hoop lol met mede-muzikanten die dezelfde passie hebben voor de 'hits of the eighties'

Met een hoop gein en heerlijk dansbare nummers van een hoog 'ken je deze nog??' gehalte nodigt 80’s Alive je uit om een optreden van ons bij te wonen. Om af te sluiten met een citaat van David Bowie’s Let’s dance: 'Put on your dancing shoes and dance the blues'

Foto's

Volgende optreden

Cafe 's Lands Welvaren
Westeinde 2
Schermerhorn
Datum: Zo 21 April
Aanvang: 18.30 uur
Toegang: gratis